QR code bedrijfsspel

TEAMUITJE | BEDRIJFSUITJE | PERSONEELSUITJE

Vanaf €29,50 per persoon exclusief btw

Vanaf 15 jaar

Tussen de 1,5 en 2 uur

Op ieder gewenste locatie

Voor groepen van 20 tot 250 deelnemers

Het QR code bedrijfsspel: Verbind medewerkers spelenderwijs

Het stimuleren van medewerkersbetrokkenheid en teambuilding binnen een bedrijf zijn altijd mooie uitdagingen. En wat is er nu leuker dan dit te doen via een spel?

Hoe het werkt

Samen gaan we aan de slag om het bedrijf meer herkenbaar te maken voor de medewerkers. Door het hele bedrijf worden QR-codes opgehangen, die elk een specifieke vraag of opdracht bevatten. Met behulp van een plattegrond die elk team ontvangt, gaan de teams op zoek naar deze QR-codes. Eenmaal gevonden, scannen ze de code met hun mobiele telefoon, waarna een video met de vraag wordt afgespeeld. Zelfs de directie of het management kan een vraag stellen!

Doe de opdrachten via WhatsApp

Naast het zoeken naar QR-codes krijgen alle teams via WhatsApp ook doe-opdrachten die ze gezamenlijk moeten uitvoeren. Dit kan variëren van het vinden van nooduitgangen en brandblussers tot het herkennen van stemmen van collega’s en het uitvoeren van ludieke opdrachten zoals een polonaise lopen.

Een mix van kennis, competitie en teamwork

Het spel bevat ook algemene vragen waarbij kennis en plezier centraal staan. Zo leren medewerkers niet alleen elkaar beter kennen, maar ook het bedrijf zelf. Het resultaat? Een dag vol strijd, kennis, competitie, teambuilding en werkgeluk.

100% maatwerk

Het QR Code Bedrijfsspel is volledig aanpasbaar aan jullie bedrijf. We kunnen vragen en opdrachten bedenken die specifiek gericht zijn op de cultuur, waarden en geschiedenis van de organisatie.

Zijn jullie klaar voor een dag vol avontuur en verbondenheid? 

Onze score volgens quizzers die je voorgingen