Mega Collega Show

VRIJGEZELLENFEESTEN | VERJAARDAGEN | TEAMUITJES | FAMILIEDAGEN | BEDRIJFSUITJES

Vanaf €24,50 per persoon exclusief btw en zaalhuur

Vanaf 15 jaar

Spelduur: 1,5 tot 2,5 uur

Op ieder gewenste locatie

Groepen boven de 50 personen ontvangen een offerte op maat

De Mega Collega Show: Een Episch Avontuur in Teambuilding

Stel je voor: een evenement dat draait om teamwork, werkgeluk en een diversiteit aan uitdagende spelvormen. Welkom bij de Mega Collega Show, een unieke ervaring die jullie collegiale banden zal versterken en jullie een onvergetelijke tijd zal bezorgen. In teams gaan jullie de strijd aan met andere collega’s, en jullie zullen worden uitgedaagd op het gebied van muziek, cryptische raadsels, entertainment en praktische uitdagingen.

Diverse spelvormen

De Mega Collega Show biedt een breed scala aan spelvormen en uitdagingen die zorgen voor een gevarieerde en boeiende ervaring. Van het herkennen van muzikale tonen tot het oplossen van cryptische raadsels en het uitvoeren van entertainende acts, jullie zullen voortdurend worden uitgedaagd om je vaardigheden en creativiteit aan te spreken.

Doel: De meeste punten scoren

Als team is jullie doel om zoveel mogelijk punten te scoren en andere teams te slim af te zijn. Jullie zullen samenwerken, communiceren en strategisch denken om de concurrentie voor te blijven. Maar uiteindelijk kan er slechts één team als winnaar uit de bus komen.

Het winnende team zal de kans krijgen om hun vaardigheden te bewijzen in de grote Mega Collega Finale. Dit spannende eindspel zal bepalen welk team echt de titel “Mega Collega” verdient.

Sleep jij de trofee in de wacht?

Natuurlijk worden winnaars beloond. Het winnende team ontvangt felbegeerde medailles als erkenning voor hun prestatie, terwijl “DE” Mega Collega een indrukwekkende trofee in ontvangst mag nemen als symbool van hun overwinning en leiderschap.

De Mega Collega Show is meer dan alleen een spel! Bereid je voor op een episch avontuur in teambuilding en schrijf je team in voor de Mega Collega Show.

Onze score volgens quizzers die je voorgingen