Ik hou van Holland quiz

VRIJGEZELLENFEESTEN | VERJAARDAGEN | TEAMUITJES | FAMILIEDAGEN | BEDRIJFSUITJES

Vanaf €24,50 per persoon exclusief btw en zaalhuur

Vanaf 15 jaar

Speelduur: 1,5 tot 2,5 uur

Op ieder gewenste locatie

Groepen boven de 50 personen ontvangen een offerte op maat

Een oer-hollands feest: Ik hou van Holland Quiz op locatie

Laat je meenemen in een oer-Hollands feest vol rood, wit, blauw en natuurlijk oranje met de Ik hou van Holland Quiz op een locatie naar keuze. In dit spel staan de Nederlandse kleuren centraal, en het is aan jou om te beslissen of je deel wilt uitmaken van team Guus of team Jeroen.

Een avond vol Nederlandse gezelligheid

Samen met jouw zelfgekozen teamcaptain duik je in een scala aan vermakelijke spellen zoals ‘Raad het Spreekwoord’, ‘Wat Zingt Meneer Chung’, ‘Raad het Intro’ en nog veel meer. Het wordt een avond doordrenkt van Nederlandse gezelligheid, waarbij lachen en af en toe meezingen zeker aan de orde zullen komen. Of je nu een Nederlandse patriot bent of gewoon van gezelligheid houdt, de Ik hou van Holland Quiz is toegankelijk voor iedereen. Het brengt mensen samen, zorgt voor een flinke dosis entertainment en herinnert ons eraan waarom we van Nederland houden.

De spanning stijgt - Wie wint?

De competitie tussen de teams is hartverwarmend en de spanning stijgt naarmate de quiz vordert. Maar er kan maar één team de overwinning behalen en naar huis gaan met prachtige prijzen.

Een onvergetelijke belevenis op locatie naar keuze

Wat deze quiz nog specialer maakt, is dat je kunt kiezen waar je deze wilt laten plaatsvinden. Of het nu in een gezellig café, in een feestzaal of zelfs bij jou thuis is, de Ik hou van Holland Quiz kan overal worden gehouden. Het is een geweldige kans om de sfeer van Holland naar jouw locatie te brengen en een onvergetelijke avond te creëren.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol Nederlandse trots, competitie en plezier, aarzel dan niet om de Ik hou van Holland Quiz te boeken. Het is de perfecte manier om samen te komen met vrienden, collega’s of familie en een Hollandse feestavond te beleven. Reserveer nu en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring op jouw eigen locatie!

Onze score volgens quizzers die je voorgingen