Het Slimste Team

VRIJGEZELLENFEESTEN | VERJAARDAGEN | TEAMUITJES | FAMILIEDAGEN | BEDRIJFSUITJES

Vanaf €24,50 per persoon exclusief btw en zaalhuur

Vanaf 15 jaar

Spelduur: 1,5 tot 2,5 uur

Op ieder gewenste locatie

Groepen boven de 50 personen ontvangen een offerte op maat

Alles over Het Slimste Team

Maak kennis met een nieuwe variant van het bekende spel ‘De Slimste Mens.’ Deze unieke beleving combineert entertainment, creativiteit, intelligentie en natuurlijk een flinke dosis plezier. Tijdens deze avond zullen we jullie uitdagen om met ruimdenkendheid, kennis en teambuilding power samen te werken en te genieten van een uniek uitje dat draait om werkgeluk en het beter leren kennen van elkaar.

De Spelrondes: 3, 6, 9, De Open Deur en De Puzzel

Bij ‘Het Slimste Team’ gaan we door een reeks spannende spelrondes die je doen denken aan de originele televisieshow. We dagen je uit met puzzels en raadsels, en testen je kennis op verschillende gebieden. Met de spelrondes ‘3, 6, 9,’ ‘De Open Deur,’ en ‘De Puzzel’ zul je jezelf constant uitdagen om slimmer, creatiever en sneller te zijn dan je tegenstanders.

Vermaak en teamwork

Deze avond draait om vermaak en teamwork. Of je nu met collega’s, vrienden of familie bent, we zullen jullie uitdagen om samen te werken, elkaars sterke punten te benutten en vooral plezier te hebben. Het is een geweldige kans om je collega’s of teamleden op een andere manier te leren kennen en de banden te versterken.

Wie zijn de Slimste?

Het is de vraag die de avond zal domineren: “Wie zijn DE slimste?” Maar ongeacht de uitkomst van het spel, is de echte winst de glimlach op ieders gezicht en de waardevolle herinneringen die jullie samen zullen creëren.

Kortom, bereid je voor op een avond vol vermaak, uitdaging en samenwerking. Reserveer nu en ontdek wie er echt DE slimste is, terwijl je geniet van een onvergetelijk uitje met je team of vrienden.

Onze score volgens quizzers die je voorgingen