Het Mystery de groepsbeleving

VRIJGEZELLENFEESTEN | VERJAARDAGEN | TEAMUITJES | FAMILIEDAGEN | BEDRIJFSUITJES

Vanaf €24,50 per persoon exclusief btw en zaalhuur

Vanaf 15 jaar

Speelduur: 1,5 tot 2,5 uur

Op ieder gewenste locatie

Groepen boven de 50 personen ontvangen een offerte op maat

Spanning en samenwerking in het mystery

Problemen oplossen en samenwerken staan centraal tijdens in dit mysterieuze spel. In deze spannende en uitdagende ervaring komen jullie voor een mix van breinbrekende en gevarieerde spellen te staan. Maar er is meer te ontdekken over dit unieke spel…

De wedstrijd begint

Bij deze ervaring komt de competitieve geest naar boven terwijl je de strijd aangaat tegen de klok en tegen andere deelnemers. Het is een race tegen de tijd om de puzzels op te lossen en de missies te voltooien voordat het te laat is. Samenwerking en snelle denkvaardigheden zijn de sleutel tot succes.

De beloningen voor de overwinnaars

En natuurlijk, voor degenen die erin slagen om het mystery tot een goed einde te brengen, wachten er leuke prijzen als beloning voor hun prestaties. Deze beloningen voegen een extra element van opwinding toe aan de ervaring en zorgen ervoor dat je alles wilt geven.

Kortom, als je op zoek bent naar een uitdagend en opwindend spel dat teamwerk en probleemoplossende vaardigheden bevordert, dan is het mystery de perfecte keuze. Het is een avontuur vol spanning en sensatie waarbij je geen fysieke ruimte hoeft te betreden, maar waarbij de geestelijke uitdagingen en de competitieve geest nog steeds springlevend zijn. Ga de strijd aan en boek nu voor een onvergetelijke ervaring met je vrienden, collega’s of familie!

Onze score volgens quizzers die je voorgingen