De Verwonder-Ring

VRIJGEZELLENFEESTEN | VERJAARDAGEN | TEAMUITJES | FAMILIEDAGEN | BEDRIJFSUITJES

Vanaf €24,50 per persoon exclusief btw en exclusief zaalhuur

Vanaf 10 jaar

Spelduur: 2 tot 3 uur

Op ieder gewenste locatie

Groepen boven de 50 personen ontvangen een offerte op maat

Het Verwonder-Spektakel: Een Beleving van Verwondering en Teamwork

We nemen je mee op een reis vol verwondering en verrassingen. Onze teambuilding ervaring is een aaneenschakeling van boeiende spellen en uitdagende opdrachten, ontworpen om je brein te prikkelen en je teamspirit te versterken. Maar het hoogtepunt van de avond is ongetwijfeld de strijd om de felbegeerde ‘Verwonder-Ring’.

Een opeenvolging van spannende spellen

Van het ene spel naar het andere, ons teambuilding spektakel houdt je constant op het puntje van je stoel. Elk spel is zorgvuldig ontworpen om je denkvermogen te testen en je creativiteit aan te wakkeren. Maar onthoud, in dit spel is omdenken van essentieel belang, en vaak is de oplossing te vinden in het onverwachte.

Het ultieme doel: De Verwonder-Ring bemachtigen

Alle teams zullen strijden om de Verwonder-Ring te bemachtigen, een symbool van vernuft en teamgeest. Alleen het team dat alle raadsels weet op te lossen en zich bewust is van het belang van omdenken zal uiteindelijk als winnaar uit de bus komen.

De Finale

Het finale spel is de ultieme uitdaging, waarin teams de kans krijgen om hun tot nu toe verzamelde punten een flinke boost te geven. Maar let op, succes in dit spel vereist niet alleen intelligentie, maar ook een scherp oog voor detail en een sterk gevoel voor teambelang.

Herontdek elkaars kwaliteiten

Deze beleving is niet alleen een kans om jezelf uit te dagen en je brein te trainen, maar ook een gelegenheid om elkaar opnieuw te leren kennen. Door samen te werken en uitdagingen aan te gaan, zul je de unieke kwaliteiten van je teamgenoten ontdekken en waarderen.

Bereid je voor op een avond vol verwondering, teamwork en uitdagingen bij de Verwonder-Spektakel van Uitjesbeleving. Maak je klaar om je brein te laten kraken en je teamspirit te laten stralen. Schrijf je team nu in en ga de uitdaging aan!

Onze score volgens quizzers die je voorgingen