De jongens tegen de meisjes

VRIJGEZELLENFEESTEN | VERJAARDAGEN | TEAMUITJES | FAMILIEDAGEN | BEDRIJFSUITJES

Vanaf €24,50 per persoon exclusief btw en zaalhuur

Vanaf 15 jaar

Speelduur: 1,5 tot 2,5 uur

Op ieder gewenste locatie

Groepen boven de 50 personen ontvangen een offerte op maat

Een unieke groepsbeleving met de pubquiz op locatie

De Jongens tegen De Meisjes, maar dan op locatie naar keuze… Een klassieker waarin flinke rivaliteit naar voren komt. Wie bewijst zich als het slimste geslacht en wie kan zich het beste inleven in het tegenovergestelde geslacht?

Zelfontworpen onderdelen voor een unieke belevenis

Bij De Jongens tegen De Meisjes draait alles om plezier, uitdaging en teamwerk. Deze beleving is speciaal ontworpen om vrienden en collega’s samen te brengen voor een onvergetelijke avond vol lachen en competitie. Je kunt je verheugen op een reeks unieke spelonderdelen die speciaal voor deze gelegenheid zijn ontwikkeld.

Interactieve audiobeleving

Eén ding is zeker; hilariteit is gegarandeerd! Spellen zoals “Wie ben ik?”, “Op het matje” en “Waarom weet je dit?” zullen je hersenen laten kraken en je lachspieren activeren. En het beste van alles, alle spelonderdelen zijn in audiovorm gegoten, waardoor ze nog meeslepender zijn en voor een extra dosis plezier zorgen.

Winnende team, geweldige prijzen

Last but not least, laten we de prijzen niet vergeten. Het winnende team gaat niet met lege handen naar huis. Ze worden beloond met fantastische prijzen om hun overwinning te vieren en als aandenken aan een geweldige avond vol lachen en competitie.

Kortom, als je op zoek bent naar een vermakelijk en uitdagend uitje waarbij de rivaliteit tussen de geslachten centraal staat, dan is De Jongens tegen De Meisjes de perfecte keuze. Het is een kans om te laten zien wie het slimste geslacht is, terwijl je geniet van een geweldige belevenis met je vrienden, collega’s of familie. Durf de strijd aan te gaan en maak je klaar voor een avond vol plezier, competitie en onvergetelijke herinneringen!

Onze score volgens quizzers die je voorgingen