Bingo Beleving 2.0 quiz

VRIJGEZELLENFEESTEN | VERJAARDAGEN | TEAMUITJES | FAMILIEDAGEN | BEDRIJFSUITJES

Vanaf €24,50 per persoon exclusief btw en zaalhuur

Vanaf 15 jaar

Speelduur: 1,5 tot 2,5 uur

Op ieder gewenste locatie

Groepen boven de 50 personen ontvangen een offerte op maat

Bingo Beleving 2.0: Een onvergetelijke avond

Stap binnen in de vernieuwde wereld van bingo met onze Bingobeleving 2.0, een unieke bingo-ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden. Deze avond staat in het teken van plezier, interactie en uitdaging, en biedt meer dan alleen het trekken van bingoballen.

Bingo met opdrachten: een twist in traditionele bingo

Naast de traditionele bingoballen zullen er ook zeer ongewone ballen verschijnen. Binnenin sommige bingo ballen bevinden zich namelijk uitdagende opdrachten. Deze opdrachten variëren van fysieke uitdagingen tot hersenkrakers en creatieve spellen, en zullen door alle teams gespeeld worden.

Een diverse reeks aan opdrachten

Tijdens de Bingobeleving 2.0 zullen teams opdrachten uitvoeren zoals ‘Bouw een Toren en Laat je Horen,’ een spannende ‘QR Code Game,’ het kraken van kluizen, en het herkennen van stemmen van bekende Nederlanders. Dit zorgt voor een dynamische en verrassende bingo-ervaring.

Teamwork, competitie en plezier

Onze Bingobeleving 2.0 draait om teamwork en competitie. Werk samen met je team om de opdrachten te voltooien en je bingokaart als eerste vol te maken. Het winnende team verdient niet alleen de glorie, maar ook extra punten voor het totaal. Hierbij komt een beetje geluk kijken, maar vooral veel plezier.

De Bingobeleving 2.0 is een aanrader voor teambuilding met een knipoog. Het brengt teams samen, daagt ze uit en zorgt voor lachen en gezelligheid. Het is perfect geschikt voor bedrijfsevenementen, vrienden- of familiebijeenkomsten waarbij plezier en interactie centraal staan.

Onze score volgens quizzers die je voorgingen