90’s Quiz – Foute Quiz

VRIJGEZELLENFEESTEN | VERJAARDAGEN | TEAMUITJES | FAMILIEDAGEN | BEDRIJFSUITJES

Vanaf €24,50 per persoon exclusief btw en zaalhuur

Vanaf 15 jaar

Speelduur: 1,5 tot 2,5 uur

Op ieder gewenste locatie

Groepen boven de 50 personen ontvangen een offerte op maat

Herleef de magie van de 90's met de Foute Quiz

Stap in een tijdmachine en keer terug naar de onvergetelijke jaren ’90 met de Foute Quiz. Of je nu hartstochtelijk meezingt met de Spice Girls of in de ban bent van de opzwepende beats van happy hardcore, deze quiz biedt je de kans om je vrienden en collega’s van een totaal andere kant te leren kennen. Bereid je voor op een avond vol lachen, zingen en springen, want één ding is zeker: het wordt een knusse en levendige bijeenkomst vol gezelligheid.

90's Hits en Happy Hardcore: Muzikale Tijdcapsules

Voor liefhebbers van het legendarische “Foute Uur” is de Foute Quiz een niet te missen ervaring. Deze quiz eert het “Foute Uur” met een overvloed aan foute 90’s hits, maar dan met een knipoog. Tijdens de quiz komen tal van ‘Goud maar Fout’ spellen aan bod die je terugvoeren naar de hoogte- en dieptepunten van de muziek uit dat decennium.

Win een passende prijs voor jouw team

Natuurlijk gaat het winnende team van deze 90’s Quiz vol foute muziek niet met lege handen naar huis. Ze worden beloond met een passende prijs om hun overwinning te vieren en als aandenken aan een geweldige avond vol foute muziek en plezier.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muzikale nostalgie, lachen en goede tijden met vrienden, collega’s of familie, wacht dan niet langer om de 90’s Quiz en de Foute Quiz te boeken. Het is de ideale manier om samen te komen en te genieten van avonden vol foute hits en gezelligheid. Boek nu en maak je klaar voor een onvergetelijke reis terug naar de foute jaren ’90!

Onze score volgens quizzers die je voorgingen